Frastema

Compania Frastema a luat naștere în anul 1974, fiind un producător renumit de combine oftalmologice și accesorii suplimentare de mobilier, special destinate cabinetelor de optică și oftalmologie. După doi ani, în anul 1979, compania a decis să contruiască o nouă fabrică, structurată pe doua nivele, cu o bogată dotare tehnologică pentru vopsirea mobilierului de uz oftalmologic.


Producerea mobilierului este realizată prin intermediul a doi roboți perfecți standardizați ce respectă un plan complet automat, asigurându-se, astfel, calitatea remarcabilă a echipamentelor. În anul 1996, luând în considerare creșterea cererii la nivelul pieței, Frastema a decis înființarea unei a treia fabrici.

Toate fabricile de producție, independente, au ajutat compania Frastema să se dezvolte constant și să își crească competitivitatea, având în vedere raportul calitate/preș și flexibilitatea producției de combine oftalmologice, garantând o mai bună promptitudine în execuția comenzilor și o mai bună atenție la detalii, standarde impuse de către clienții finali.

Competitivitatea produselor Frastema s-a născut din atenția cu care este produsă fiecare piesă. Combinele oftalmologicie complet automate permit specialiștilor din domeniul oftalmologiei să își eficientizeze activitatea, scurtând considerabil timpul de lucru.

Analizând piața combinelor de uz oftalmologic și nevoile specialiștilor din domeniul oftalmologiei, Frastema poate oferi câte o soluție viabilă pentru fiecare situație, bazându-se pe experiența acumulata în timp și pe tenacitatea designerilor care creează aceste echipamente.