GFC

Firma GFC a luat naștere acum peste 35 de ani, în Milano, datorită tenacității fondatorului ei, Gianfranco Conti care a condus această companie printre producătorii mondiali de aparatură medicală de uz oftalmologic. Începând cu anul 2006, fiica fondatorului, Francesca, a preluat conducerea companiei, asigurând continuitatea visului tatălui său și menținând compania în standardele create.


Gama largă de produse GFC își propune să satisfacă nevoile oricărui specialist optician sau optometrist, fiind prezente prin intermediul distribuitorilor în cele mai importante țări la nivel european și mondial.

Calitatea ridicată și durabilitatea caracteristicile cheie ale încălzitoarelor de rame GFC, cele mai vândute din lume, precum și testerele, mașinile de sudură, de lustruire, sistemele de găurire, unitățile de reparație a ramelor și toate accesoriile care integrează și completează lucrările realizate cu ajutorul acestor echipamente.
Puterea acestei companii este datorată și profesionalismului de care dau dovadă colaboratorii și distribuitorii firmei care au facut tot posibilul să promoveze cu succes produsele GFC și au demonstrat constant fiabilitatea acestora.