Huvitz

Huvitz înseamnă perseverență și atenție la cele mai mici detalii pentru a asigura o calitate înaltă a produselor. Dezvoltarea este obiectivul principal al firmei Huvitz care își asumă responsabilitatea livrării, către clienții săi, a celor mai complexe echipamente medicale. Huvitz se bucură de un portofoliu vast de produse, oferind soluții eficiente specialiștilor din domeniul oftalmologiei și răspunzând cu succes chiar și celor mai exigente cerințe.


Misiunea Huvitz este de a face ca practica și realizările cu privire la îmbunătățirea calității vieții oamenilor, valoare de baza în Coreea, să fie mai ușor de atins prin punerea la dispoziție a specialiștilor a tehnologiei inovatoare și a celor mai fiabile produse inginerești prin combinarea științei aplicate, a ingineriei mecanice, electronice și a ingineriei computerelor.
Viziunea Huvitz este de a deveni cea mai respectată companie din industria echipamentelor medicale de uz oftalmologic, având cea mai dezvoltată tehnologie.
Huvitz a reușit de-a lungul timpului să dezvolte aparatură premium precum autorefractometre/keratometre, lensmetre automate și teste pentru stabilirea acuității vizuale, folosind propria tehnologie și distribuindu-și produsele la nivel mondial înca din anul 1999.
Fiind deja numarul 1 ca producător de autorefractometre/keratometre, Huvitz dorește să rupă barierele industriei, oferind specialiștilor oftalmologi echipamente de diagnostic și de tip chirurgical. Obiectivul major al companiei este de a contribui la îmbunătățirea sănătății, prin furnizarea celor mai bune echipamente oftalmice.

O dată cu lansarea refractorului digital, în anul 2002, Huvitz a devenit liderul de piață în domeniul echipamentelor de refracție. În calitate de furnizor pentru întreaga gamă de echipamente de refracție, Huvitz concurează cu cei mai mari producători precum Nidek, Topcon, Zeiss, etc.

Firma Huvitz își focusează întreaga gamă de resurse asupra satisfacerii nevoilor și cerințelor clienților. Huvitz reușește să își securizeze locul printre competitori prin îmbunătățirea continuă a calității și dezvoltării de noi produse. Peste 35% din angajații firmei Huvitz lucrează în cadrul departamentului de cercetare și dezvoltare și peste 15% din profitul anual al companiei este investit în acest domeniu.

Huvitz a fost premiat în cadrul mai multor evenimente cu profil tehnologic pentru inovație și dezvoltare și reușește, constant, să uimească specialiștii din domeniul oftalmologiei prin specificațiile tehnice înglobate în echipamentele pe care le furnizează.