Medinstrus

Firma Medinstrus este un producător de echipamente medicale profesionale, înființată în anul 2001. Principala activitate a firmei este producerea de echipamente medicale și mobilier de uz oftalmologic. Misiunea companiei Medinstrus este aceea de a oferi, constant, inovație în domeniul producerii de echipamente de uz oftalmologic și de a contribui la asigurarea unui nivel înalt de îngrijire a sănătății.


Viziunea Medinstrus este de a deveni cel mai cunoscut producător European de echipamente și mobilier de uz oftalmologic, recunoscut pentru calitatea înaltă, fiabilitatea și durabilitatea produselor concepute.

Medinstrus se ghidează după niște principii foarte bine stabilite în relația cu partenerii de afaceri, fie că sunt clienți sau distribuitori:
Rapididitate – Medinstrus este mereu la locul potrivit, cu cele mai bune soluții.
Încredere – Medinstrus își asumă responsabilitatea pentru produsele concepute, de la faza de creație până la finalizare.
Flexibilitate – Medinstrus răspunde cu succes chiar și la cele mai exigente cerințe ale clienților
Inovație – fiecare activitate desfășurată în cadrul companiei Medinstrus este ghidată de ideea de a inova și de aduce un plus-valoare fiecărui produs conceput.

Pentru a se ridica la nivelul celor mai înalte standarde existente în domeniul producerii de echipamente medicale de uz oftalmologic, Medinstrus a implementat un sistem de calitate ce întrunește perfect cerințele ISO 9001. Luând în considerare acest pas, Medinstrus își asumă responsabilitatea pentru a aplica aceast sistem de calitate atât în interiorul, cât și în exteriorul companiei, de a dezvolta relații mutuale, pe termen lung, cu clienții săi și de a îmbunătăți continuu acest sistem de calitate care definește produsele marca Medinstrus.