Oculus

Oculus este o firmă producătoare de echipamente medicale de uz oftalmologic, activă la nivel internațional, înfiintată în anul 1895 și devenită un partener valoros pentru oftalmologi, optometriști și opticieni. În anul 1895, Alois Mager a fondat o fabrică de producere a echipamentelor de uz oftalmologic, devenind punctul de pornire pentru OCULUS Optikgeräte GmbH. În prezent, echipamentele Oculus sunt vandute în SUA, Hong Kong, Cehia, Slovacia, Polonia și Spania prin intermediul punctelor de distribuție directe ale firmei, dar și în peste alte 80 de tări la nivel internațional prin intermediul distribuitorilor autorizați.


Cererea crescută de echipamente medicale de uz oftalmologic a ajutat compania Oculus să își definească motorul de acțiune, strategia de vânzări și îmbunățatirea constantă a personalului. Eticheta “Made by Oculus” existentă pe fiecare echipamente produs de aceasta compania este sinonimă cu eficientă și calitate, calități recunoscute în toata lumea.

Dezvoltarea echipamentelor complexe de uz oftalmologic se bazează pe implicarea a multor cercetători care au, printre obiective, menținerea calității la un nivel înalt. În completarea celor mai precise tehnologii și instrumente optice de maximă precizie, partea electronica și cea software joaca un rol crucial pentru a crea o optimizare continuă și pentru o dezvoltare marcată de inovație pentru echipamentele marca Oculus. Chiar și echipamentele în curs de cercetare și dezvoltare se bazează pe același principiu: acela de a rupe barierele tehnologiei, îndeplinind cele mai înalte standarde de calitate.
Cerere crescută din domeniul echipamentelor medicale impune un sistem de management al calității extrem de bine pus la punct, precum și respectarea unor standarde extraordinar de înalte pentru siguranța utilizatorilor și a pacienților. Scopul Oculus este acela de a oferi rapiditate și flexibilitate, devenind cel mai de încredere și mai performant producător de echipamente medicale de uz oftalmologic existent pe piață. Datorită faptului că firma Oculus investește masiv în dezvoltarea liniilor tehnologice, reușește cu succes să țină pasul cu creșterea rapidă înregistrată de tehnologia medicala. Echipamentele de producție moderne existente în fabricile Oculus garantează precizia maximă a produselor fabricate. Peste 270 de specialiști contribuie permanent la asigurarea motto-ului Oculus, acela de a furniza progres și tehnologie inovatoare.

Dezvoltarea rapidă înregistrată de tehnologia din domeniul medical, a determinat firma Oculus să își asume responsabilitatea pentru a asigura un training corespunzător pentru mulți clienți beneficiari de aceste echipamente. Luând în considerare acest motiv, a luat naștere academia Oculus ce oferă traininguri și seminarii avansate, construind lianți de durată între consumatori și progresul tehnologic. Firma Oculus consideră că este de datoria să aibă grijă de clienții săi, oferind informații valoroase pentru orice specialist din domeniul oftalmologiei.